Selected:

Borche Naumovski - Pesna Ljubovna - Audio Album 2011 - Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Sale!

Borche Naumovski – Pesna Ljubovna – Audio Album 2011 – Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Borche Naumovski – Pesna Ljubovna – Audio Album 2011 – Senator Music Bitola

Борче Наумовски – Песна Љубовна – Албум 2011 – Сенатор Мјузик Битола

Албум 2011: Песна љубовна

Продуцент: Дејан Момироски
Фото: Дарио Јанковиќ

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedoniahttp://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

CD25/11

© ℗ 2011 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Borche Naumovski – Pesna Ljubovna – Audio Album 2011 – Senator Music Bitola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart