Selected:

Aneta & Molika - Mangup - Audio Album 2014 - Double Box (CD/DVD) - Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Sale!

Aneta & Molika – Mangup – Audio Album 2014 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Aneta & Molika – Mangup – Audio Album 2014 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola

Анета & Молика – Мангуп – Аудио Албум 2014 – Double Box (CD/DVD) – Сенатор Мјузик Битола

CD & DVD – Mangup (2014)

Golema blagodarnost do:

Amza Tairov, Goce Dimovski, Dzhafer Demirovski, Dzhambo Agushev

Голема благодарност до:

Амза Таиров, Гоце Димовски, Џафер Демировски, Џамбо Агушев

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia

▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:

– YouTube

▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1

– Facebook

▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola

– Instagram

▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #Aneta&Molika #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #АнетаиМолика #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ 2014 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Aneta & Molika – Mangup – Audio Album 2014 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola

Анета и Молика – Мангуп – Аудио Албум 2014 – Double Box (CD/DVD) – Сенатор Мјузик Битола

1. Мангуп
2. Женско срце
3. Да те нема
4. Бељата со жената
5. Села Пелистерски
6. Пијана од љубов
7. Осамена
8. Каде си тргнала Јано
9. Туѓина земја далечна

 Плејлиста: ▶ https://www.youtube.com/playlist?list…

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia ▶ https://goo.gl/Yt9963

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia Порачај оргинално CD/DVD на: http://www.senator.com.mk

#SenatorMusic #Анета&Молика #Aneta&Molika   #Битола #Bitola #AnetaiMolika #MKD #МК #МКД #Makedonija #Macedonia #Македонија #МакедонскаМузика #MakedonskaMuzika #Музика #Music #Senator #Сенатор

© ℗ 2018 Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=RUU5K17tFQo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aneta & Molika – Mangup – Audio Album 2014 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart