Sale!

SIDO 2017 – 21 Detski muzichki festival – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

SIDO 2017 – 21 Detski muzichki festival – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

СИДО 2017 – 21 Детски Музички Фестивал – Аудио Албум 2017 – Сенатор Мјузик Битола

Организатор З.Г.Промедија – Битола

Директор – Дарко Шерденков

Издава, произведува и дистрибуира

Senator Music – Bitola – Macedonia

CD13/17

З.А.М.П.

Македонија

© ℗ 2017 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://www.youtube.com/watch?v=IdhdfLvZZS0

СИДО 2017 – 21 Детски музички фестивал – Аудио Албум 2017 – Сенатор Мјузик Битола

1. Сара Цветиќ (Србија) – Мамине очи
2. Мија Станишиќ (Србија) – Позивница
3. Софија Асенова (Бугарија) – Доаѓа лето
4. Евгенија Ристовска – Весело пееме
5. Христина и Михаил Спасевски – Викенд забава
6. Илче Стојановски – Сакам музика
7. Кристина Маринчевска – Моја си симпатија
8. Симона Лазареска – Мојот роденден
9. Ива Димковска – Тајна најслатка
10. Валентина Спасеска – Со љубов растеме
11. Ангела Лавчанска – Моите книги
12. Изабела Митревска – Be Happy
13. Сандра Цаловска – Семејство
14. Ана Ванчевска – Математика
15. Марија Цветановска – Детскиот сон
16. Јана и Теодора Георгиевски – Наставничке наша

Албум 2017: 21 Детски музички фестивал “СИ-ДО” 2017 Организатор: З.Г.Промедиа – Битола Директор: Дарко Шерденков

СИДО – Плејлиста: ▶ https://www.youtube.com/playlist?list…

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia ▶ https://goo.gl/Yt9963

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia Порачај оргинално CD/DVD на: http://www.senator.com.mk

#SenatorMusic #СИДО #SIDO #DetskiPesni #ДетскиПесни #Битола #Bitola #MK #MKD #МК #МКД #Makedonija #Macedonia #Македонија #МакедонскаМузика #MakedonskaMuzika #Музика #Music #Senator #Сенатор

© ℗ 2018 Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo