Sale!

Suzana Gavazova – Makedonka – Audio Album 2017 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola

300.00ден

Suzana Gavazova – Makedonka – Audio Album 2017 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola

Сузана Гавазова – Македонка – Аудио Албум 2017 – Double Box (CD/DVD) – Сенатор Мјузик Битола

муз. и арр.: Дејан Момировски,

текст: Борче Нечовски

Инструменталисти: Енис Папазов – кларинет и саксафон;

Владимир Крстев – виолина;

Златко Миладиновски – тамбура;

Драган Илиев – акустична гитара;

Благојче Трајковски – кларинет;

Азма Таиров – синтисајзер;

Џамбо Агушев – труба;

Гуркан Чакмак – дудук;

Али – кларинет.

Пратечки вокали: Ивана Китановска; Сара Пројковска Николовска.

Снимено во XL Студио и Bellisimo records

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

CD 03/17

З.А.М.П.

Македонија

© ℗ 2017 Senator Music Bitola All rights reserved 

Description

https://www.youtube.com/watch?v=eVhfsO3OwEQ&list=PLGhQ_Dik_CO4t7SX7FJV3J3Abx48-BzU5

Сузана Гавазова –  Албум: Македонка – Аудио 2017 – Сенатор Мјузик Битола

1. Македонка
2. Нишан
3. Сузе Сузана
4. Умирам по тебе
5. Постела од тага
6. Празник на љубовта
7. Забрането за тебе
8. Само ти
9. Земи се
10. Докторе
11. Свадба весела
12. Мисица

Албум 20017: Македонка Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia ▶ https://goo.gl/Yt9963

Сузана Гавазова – Албум “Македонка” -Аудио 2017 – Сенатор Мјузик Битола

Плејлиста ▶ https://www.youtube.com/playlist?list…

Дискографија ▶ https://www.youtube.com/playlist?list…

Порачај оригинално CD на: http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #SuzanaGavazova #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #2019 #MK #MKD #МК #МКД #СузанаГавазова #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ 2019 Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo