Sale!

Mile Kuzmanovski – Ne kani me – Audio Album – Senator Music Bitola

300.00ден

Mile Kuzmanovski – Ne kani me – Audio Album – Senator Music Bitola

Миле Кузмановски – Не кани ме – Аудио Албум – Сенатор Мјузик Битола

снимено во студио: АНАСТАСИЈА

продуцент: Љупчо Павловски

гости: Милан Зафков (5), Комненовски Владимир (кларинет и сакс) на 2 и 6.

www.milekuzmanovski.com.mk

e-mail: contact@milekuzmanovski.com.mk

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Description

 

Миле Кузмановски – Не кани ме – Аудио Албум – Сенатор Мјузик Битола

1.Не кани ме (Нов Ремикс 2003)
2.Земјо застани
3.Кажи боже како успеа
4.Лек за невреме
5.Жената на мојот живот
6.Ќе дојдам најмила
7.Огледало
8.Запри Вардаре
9.Колку вреди љубовта
10.Дај боже песни
11.Не кани ме

снимено во студио: АНАСТАСИЈА
продуцент: Љупчо Павловски
гости: Милан Зафков (5), Комненовски Владимир (кларинет и сакс) на 2 и 6.

www.milekuzmanovski.com.mk
e-mail: contact@milekuzmanovski.com.mk

Албум: Не кани ме

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia ▶ https://goo.gl/Yt9963

Миле Кузмановски – Не кани ме – Аудио Албум – Сенатор Мјузик Битола

Плејлиста ▶ https://www.youtube.com/playlist?list…

Дискографија ▶ https://www.youtube.com/playlist?list…

Порачај оригинално CD на: http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MileKuzmanovski #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #2019 #MK #MKD #МК #МКД #МилеКузмановски #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија CD 11/19 © ℗ 2019 Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=GxuGEAed6fk