Sale!

VALANDOVO – Folk Festival – Audio Album 2018 – Senator Music Bitola

300.00ден

VALANDOVO – Folk Festival – Audio Album 2018 – Senator Music Bitola

ВАЛАНДОВО – Фолк Фестивал – Аудио Албум 2018 – Сенатор Мјузик Битола

1.Далибор Ѓошиќ – За неа пеам
м и арр.Љ.Соколовски, т.Д.Матевски

2.Ивана Серафимовски – Од луда до заљубена
м.О.Лазаров, арр.С.Ливрински, т.Б.Нечовски

3.Игор Ангелов – Сакам да знам
м и арр.Т.Трајчевски, т.Р.Митровиќ

4.Емилија Иванова и Љупчо Георгиев – Пријатели
м.М.Барбаровски, арр.Ж.Глишиќ, т.Г.Барбаровски

5.Милован Секуловски – Дај боже дај
м.В.Димитров, арр.Д.Имери, т.В.Пујовски

6.Благица Калева и група Модус – Горда мајка
м.Г.Тодоровски, арр.Д.Миленковски, т.И.Беличев

7.Кате и Нели Ти Реков – Не му ја мисли
м и арр.Т.Завков, т.Е.Георгиева

8.Молика Уан – Во твоја риза
м.Ц.Петров, арр.Х.Еминовиќ, т.О.Неделковски

9.Благоја Грујовски – За нас
м.Г.Копров, арр.Љ.Павловски, т.О.Неделковски

10.Влатко Миладиноски – Се вратив сине
м и арр.З.Миладиноски, т.Д.Матевски

11.Јовица Мицевски – Ќе дојде време
м.В.Димитров, арр.Т.Трајчевски, т.Г.Барбаровски

12.Кирил Митоски – Таа, јас и љубовта
м и арр.М.Вучиќ, т.Анита Даева

13.Филип Божиновски – Умирам по тебе
м.Ј.Јованов, арр.Н.Автовски, т.Е.Мекиќ

14.Мерима Његомир – Стари мој
м и т.Ц.Сјеклоќа, арр.Ж.Глишиќ

15.Дамјан Стојаноски – Туѓи сватови
м.М.Барбаровски, арр.Ж.Глишиќ, т.О.Зафировски

16.Кате и група Соната – Прости ми
м и арр.М.Завков, т.Б.Нечовски

17.Мишко Крстевски – Кога слушам песна наша
м,т,арр.Љупчо Трајковски Фис

18.Тихи Ампов – Ех, што сум среќен
м.П.Ризов, арр.Д.Илиевски, т.К.Гугуљанова

19.Сања Гроздановска Сани – Гревови
м.Б.Димитров, арр.Љ.Павловски, т.О.Зафировски

придружува Фестивалски народен оркестар под раководство на Дарко Илиевски
снимено во студио City Sound, тон мајстор – Љупчо Соколовски,
ремикс – студио Анастасија – Љупчо Павловски

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #VALANDOVO #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ВАЛАНДОВО #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија #FolkFest #ФолкФест

CD05/18

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2018 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

https://www.youtube.com/watch?v=SEs4W2XPIo0

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo