Sale!

SIDO 2018 – 22 Detski muzichki festival – Audio Album 2018 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

SIDO 2018 – 22 Detski muzichki festival – Audio Album 2018 – Senator Music Bitola

СИДО 2018 – 22 Детски музички фестивал – Аудио Албум 2018 – Сенатор Мјузик Битола

1.Славна – Симона Сунчевска

2.Фотомодел – Ана Бучуковска

3.Наставничка – Ана Ванчевска

4.Среќа – Дарија Шерденков

5.Ученички – Изабела и Бјанка Митревски

6.Другарка – Ангела Лавчанска

7.Во светот на песната – Валентина Спасеска

8.Ѕвезда – Илина Ташовска

9.Дојде пролет – Симона Лазареска и Јован Волчевски

10.Тајна – Сандра Цаловска

11.Љубов за сите деца – Ива Димковска

12.Братучетки – Марија Гроздановска и Бисера Димитровска

13.Сонувам – Бисера и Калина Петровски

14.За поубав свет – Леа Василевска

15.Докторка – Кристина Стојановска

16.Ела при мен – Карина Димитрова (Бугарија)

17.Вранац – Невена Росиќ (Србија)

18.Погледи – Уна Мијаловиќ (Србија)

19.Химна СИДО

Аудио Албум 2018: 22 Детски музички фестивал “СИ-ДО” 2018

Организатор: З.Г.Промедиа – Битола

Директор: Дарко Шерденков

Министерство за култура на Република Македонија

СИДО – Плејлиста: ▶ https://www.youtube.com/playlist?list=PLGhQ_Dik_CO4tTfmyQNiqRFjDPP0NNqT0&disable_polymer=true

Детски Песни – Плејлиста: ▶ https://www.youtube.com/playlist?list=PLGhQ_Dik_CO6bJzvmk6pmlk8eoYMIDKna

Детски Песни (Аудио) – Плејлиста: ▶ https://www.youtube.com/playlist?list=PLGhQ_Dik_CO7HTNIKOV2cMxZzjC30Caws

Детски Песни (Видео) – Плејлиста: ▶ https://www.youtube.com/playlist?list=PLGhQ_Dik_CO4AnHJ0-1BGwNbXPO3vSeRH

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia ▶ https://goo.gl/Yt9963

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

Порачај оргинално CD/DVD на: http://www.senator.com.mk

#SenatorMusic #СИДО #SIDO #DetskiPesni #ДетскиПесни #Битола #Bitola #MK #MKD #МК #МКД #Makedonija #Macedonia #Македонија #МакедонскаМузика #MakedonskaMuzika #Музика #Music #Senator #Сенатор

© ℗ 2018 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://www.youtube.com/watch?v=v64cwBfFm9shttps://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo