Sale!

Damjan Stojanoski – Audio Album 2019 – Senator Music Bitola

300.00ден

Damjan Stojanoski – Audio Album 2019 – Senator Music Bitola

Дамјан Стојаноски – Албум 2019 – Сенатор Мјузик Битола

Албум 2019

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Дамјан Стојаноски – Мојот народ – Албум 2017-
▶ https://www.youtube.com/playlist?list=PLGhQ_Dik_CO5ikygSZXSGWBi8JqVVSRrJ

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Порачај оргинално CD на:
http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #DamjanStojanoski #MakedonskaMuzika #ДамјанСтојаноски #МакедонскаМузика #Сенатор

CD06/19

З.А.М.П.

Македонија

© ℗ 2019 Senator Music Bitola All rights reserved

Description