Sale!

Aco Taseski Adzho – Chalgija za merak – Audio Album 2015 – Senator Music Bitola

300.00ден

Aco Taseski Adzho – Chalgija za merak – Audio Album 2015 – Senator Music Bitola

Ацо Тасески АЏО – Чалгија за мерак – Аудио Албум 2015 – Сенатор Мјузик Битола

Издава, произведува и дистрибуира

Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

Инструменталисти:

Хармоника: Милан Завков, Душко Божиновски, Златко Миладиноски, Златко Јолакоски

Тапани – Гоце Стевковски

Бас гитара – Орце Лазаров Виолина – Џеват Рамаданоски

Народен тапан – Златко Јолакоски

Тамбура – Златко Миладиноски

Гитара: Дамјан Пејчиноски, Елдин Усеинов

Тарабука – Зубер-Зубче

Продуцент – Љупчо Соколовски-Бубе

Тонско студио: “CITY SOUND” – Скопје

#SenatorMusic #AcoTaseskiAdzho #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #АцоТасескиАЏО #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

CD 15/15

© ℗ 2015 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved