Sale!

Zoran Stefanoski – Pochetok – Ora i Chocheci – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Zoran Stefanoski – Pochetok – Ora i Chocheci – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

Зоран Стефаноски – Почеток – Ора и Чочеци – Аудио Албум 2017 – Сенатор Мјузик Битола

Музика: Зоран Стефаноски,

Аранжман: Сашко Велков

Снимено во студио кај Сашко Велков – Кочани

Контакт: Зоран Стефановски info@zoranentertainment.com

Phone: AUS 0415 990 861 MK +389 70 526 127

Голема благодарност до Маестро Сашко Велков за неговата голема ангажираност во реализација на овој проект.

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia 

CD 02/17

З.А.М.П.

Македонија

© ℗ 2017 Senator Music Bitola All rights reserved 

Description

https://www.youtube.com/watch?v=knwbq1E0Ab0&list=PLGhQ_Dik_CO4lZXIMM4nr4e-NLw8L1RsQ

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo