Sale!

Viktor Apostolovski – Vo srceto – Audio Album 2019 – Senator Music Bitola

300.00ден

Viktor Apostolovski – Vo srceto – Audio Album 2019 – Senator Music Bitola

Виктор Апостоловски – Во срцето – Аудио Албум 2019 – Сенатор Мјузик Битола

1.Во срцето

2.Не ми е до песна

3.Знам

4.Убиј ме

5.Нервоза

6.Прости ми

7.Ни јас, ни ти

8.Само мене

9.Бон тон

10.Каде на одмор

11.Лектира

Комплетен автор: Виктор Апостоловски

Соработници: Владко Симоновски – гитара – 4,5,6

Илија Ќосевски – 6,7

Панче Касапски – 7

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #ViktorApostolovski #MakedonskaMuzika #MakedonskaZabavnaMuzika #ВикторАпостоловски #МакедонскаМузика #МакедонскаЗабавнаМузика

З.А.М.П.

Македонија

CD 01/19

© ℗ 2019 Senator Music Bitola All rights reserved

 

Description

Виктор Апостоловски – Во срцето – Аудио Албум 2019 – Сенатор Мјузик Битола -00:00 1.Во срцето -05:00 2.Не ми е до песна -08:43 3.Знам -12:10 4.Убиј ме -15:49 5.Нервоза -19:20 6.Прости ми -22:44 7.Ни јас, ни ти -26:19 8.Само мене -30:02 9.Бон тон -34:28 10.Каде на одмор -38:03 11.Лектира Албум 2019: Во срцето Комплетен автор: Виктор Апостоловски Соработници: Владко Симоновски – гитара – 4,5,6 Илија Ќосевски – 6,7 Панче Касапски – 7 Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia Виктор Апостоловски – Во моите сни (Аудио Албум): https://www.youtube.com/playlist?list=PLGhQ_Dik_CO5BEfkGciW9AWuaoXAQlyuP&disable_polymer=true На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw/playlists Порачај оргинално CD на: http://www.senator.com.mk Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права. #SenatorMusic #MakedonskaMuzika CD01/19 © ℗ 2019 Senator Music Bitola All rights reserved

Следете не’ на / Follow us on:

– YouTube

▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1

– Facebook

▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola

– Instagram

▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola/

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic # #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika # #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD

З.А.М.П. Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved