Sale!

Dule & Koki – Via Makedonija – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Dule & Koki – Via Makedonija – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

Дуле и Коки – Виа Македонија – Аудио Албум 2003 – Сенатор Мјузик Битола

Музичка продукција: Студио Моби и Борис Романо (01,02,05,07,10); Дејан Абадич Тим (03,04,06,08,09);
Извршна продукција и менаџмент: Грета Оџакова Примус Продукција 070 262 357 и 070 721 015;
Гитари: Борис Романо и Неша Јапанац;
Гитари и бузуки за студио XL: Ивица Максимовиќ;
Пратечки вокали: Андријана Јаневска;
Снимано во студиата: Музичко Атеље “МОБИ”, студио “XL” и студио “Роберт Саздов” (Септември/Октомври 2002);
Пост продукција и мастеринг: Роберт Саздов

Групата Д & К се:
Душан Љубисављевиќ – Дуле (гитара, вокал),
Никола Јанков – Коки (виолина),
Маријан Атанасовски – Мацко (клавијатури).

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #Dule&Koki #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ДулеиКоки #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD005/2003

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2003 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://www.youtube.com/watch?v=XoH15WYeODM&list=PLGhQ_Dik_CO41smT2tuh8PnM_UthVI3Zn&index=11&t=0sСледете не’ на / Follow us on:
– YouTube
▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1
– Facebook
▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola
– Instagram
▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola/
Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.
#SenatorMusic # #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika # #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија
CD
З.А.М.П. Македонија
© ℗ Senator Music Bitola All rights reservedhttps://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo