Sale!

Aneta Arsovska – Moi pravila [Анета Арсовска – Мои правила] – Audio Album 2013 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Aneta Arsovska – Moi pravila [Анета Арсовска – Мои правила] – Audio Album 2013 – Senator Music Bitola

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #AnetaArsovska #АнетаАрсовска #2013 #МакедонскиПесни #MakedonskiPesni #MacedonianSongs #Pesni #Песни #Songs #HITS #HITOVI #ХИТОВИ #Makedonija #Македонија #MK #MKD #МК #МКД #Makedonski #MakedonskaMuzika #MacedonianMusic #МакедонскаМузика #Makedonska #Macedonian #Македонска #Makedonsko #Македонско #Music #Muzika #Музика #Macedonia #Compilation #Најдоброто #Best #BestSongs #Сенатор #Битола #Bitola #НајголемиФолкХитови #NajgolemiFolkHitovi #FolkMusic #Folk #Фолк #ФолкМузика #Senator #Сенатор #сенаторMUSIC

CD04/14

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2013 Senator Music Bitola All rights reserved

Description