Selected:

Suzana Gavazova - Album: Makedonka - Audio 2017 - Senator Music Bitola

15.00 10.00

Sale!

Suzana Gavazova – Album: Makedonka – Audio 2017 – Senator Music Bitola

15.00 10.00

Сузана Гавазова – Албум: Македонка – Аудио 2017 – Сенатор Мјузик Битола

Description

 

Сузана Гавазова –  Албум: Македонка – Аудио 2017 – Сенатор Мјузик Битола

1. Македонка
2. Нишан
3. Сузе Сузана
4. Умирам по тебе
5. Постела од тага
6. Празник на љубовта
7. Забрането за тебе
8. Само ти
9. Земи се
10. Докторе
11. Свадба весела
12. Мисица

Албум 20017: Македонка Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia ▶ https://goo.gl/Yt9963

Сузана Гавазова – Албум “Македонка” -Аудио 2017 – Сенатор Мјузик Битола

Плејлиста ▶ https://www.youtube.com/playlist?list…

Дискографија ▶ https://www.youtube.com/playlist?list…

Порачај оригинално CD на: http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #SuzanaGavazova #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #2019 #MK #MKD #МК #МКД #СузанаГавазова #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија CD 11/19 © ℗ 2019 Senator Music Bitola All rights reserved

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suzana Gavazova – Album: Makedonka – Audio 2017 – Senator Music Bitola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart