Sale!

Dimitar Mitrovski – Balkan Fusion – Audio Album 2020 – Senator Music Bitola

300.00ден

Dimitar Mitrovski – Balkan Fusion – Audio Album 2020 – Senator Music Bitola

Димитар Митровски – Balkan Fusion – Аудио Албум 2020 – Сенатор Мјузик Битола

1. Balkan Fusion
м и арр.Д.Митровски

2. Little Faster
м.Д.Митровски, арр.Александар Коте Котевски

3. Балканска 11ка
арр.Balkan Folk ‘n Roll

4. Печалбарска носталгија
м.Народна, арр.Александар Коте Котевски

5. Latino Tschuss
м.Мартин Љубенов, арр.Александар Коте Котевски

6. Ориентална елегија
м и арр.Д.Митровски

7. Битолска Са Са
м.Кирил Стојчевски, арр.Д.Митровски

8. Rhapsody in RE
м и арр.Д.Митровски

Албум 2020: Balkan Fusion

Клавијатури: Кирил Стојчевски
Ритам гитара: Никола Стојановски, Владко Симоновски, Коста Стевановски
Соло гитара: Никола Стојановски
Кларинет: Идает Сејфулов
Бас гитара: Михајло Манојловски, Коста Стевановски
Тапани: Димитар Наумовски, Трајче Ивановски

Продуцент: Михајло Манојловски

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
– YouTube
▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1

– Facebook
▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola

– Instagram
▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #DimitarMitrovski #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ДимитарМитровски #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 02/20

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2020 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved