Sale!

Aneta i Molika – Eden e zhivot – Audio Album 2018 – Senator Music Bitola

300.00ден

Aneta i Molika – Eden e zhivot – Audio Album 2018 – Senator Music Bitola

Анета и Молика – Еден е живот – Аудио Албум 2018 – Сенатор Мјузик Битола

1. Еден е живот
м,т,арр.Далибор Ѓошиќ

2. Севдо убава
м,т,арр.Далибор Ѓошиќ

3. Стара приказна
м,арр.Дејан Момироски, т.Борче Нечовски

4. За тебе пеам
м,т,арр.Далибор Ѓошиќ

5. Киниса да ода
народна, арр.Зисо Пуровски

6. Од љубов умирам
м,арр.Дејан Момироски, т.Борче Нечовски

7. Среќно ќе живееме / благодарност до Гоце Петрески Бананата
м.Иван и Гоце Петрески, арр.Дејан Момироски, т.Иван Петрески

8. Скопска Црна Гора / благодарност до Грујови Златанови и Етнос Скопје
м,арр.Дејан Момироски, т.Борче Нечовски

9. Песно моја
м,т,арр.Далибор Ѓошиќ

Благодарност до Republica Entertaiment Australia

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од
Senator Music – Bitola – Macedonia
https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw/playlists

Анета и Молика – Дискографија
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGhQ_Dik_CO5_BJ7rWmnBR0jEDcNiAimO

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #AnetaiMolika #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Aneta #GrupaMolika #Molika #AnetaigrupaMolika #Сенатор #АнетаиМолика #ГрупаМолика #Молика #АнетаигрупаМолика #АнетаМолика #МакедонскаМузика #Македонска #Музика

 

З.А.М.П.

Македонија

CD09/18

© ℗ 2018 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved