Sale!

BIORITAM – The best of Macedonia – Audio Album 2011 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

BIORITAM – The best of Macedonia – Audio Album 2011 – Senator Music Bitola

БИОРИТАМ – Најдоброто од Македонија – Аудио Албум 2011 – Сенатор Мјузик Битола

Гости:

Вокали: Благица Павловска, Маја Вукичевиќ,

Кавал: Бајса Арифовска

Сите аранжмани се на Цане Петров освен: Еј дечко – Дејан Момироски; Еден два, ен два три – Кристијан Габровски

Голема благодарност до Новица и Саве, Фото Студио 5

Продуцент: Цане Петров, canepetrov@yahoo.com; bioritammk@yahoo.com

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #BIORITAM #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #БИОРИТАМ #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 24/11

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2011 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved