Sale!

Bilhan Latifov i Sashko Velkov – Ora i chocheci – Audio Album 2000 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Bilhan Latifov i Sashko Velkov – Ora i chocheci – Audio Album 2000 – Senator Music Bitola

Билхан Латифов и Сашко Велков – Ора и чочеци – Аудио Албум 2000 – Сенатор Мјузик Битола

кларинети, г и б, сакс – Билхан Латифов,

хармоника – Сашко Велков,

гитара и бузуки на 9 – Џезаир Велков – Џеко,

акустична гитара на 6 – Благој Стојановски – Џиџи,

муз и арр; тон снимател Билхан Латифов,

ремикс – Сашко Велков и Билхан,

мастеринг – Коче,

снимено во студио – “Гема” – Кочани,

директор на студио – Шади Латифов,

фото студио – “Луна” – Миливој

Голема благодарност на колегите Џеко и Џиџи, а посебно на Сашко Велков кој со својот голем квалитет ми помогнаа во реализицијата на овој аудио албум.

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #BilhanLatifov #SashkoVelkov #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #БилханЛатифов #СашкоВелков #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 015/2000

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2000 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://www.youtube.com/watch?v=Im09ugB1daw

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved