Sale!

Vlatko Miladinoski – Velat ne nema – Album 2019 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola

300.00ден

Vlatko Miladinoski – Velat ne nema – Album 2019 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola

Влатко Миладиноски – Велат не нема – Албум 2019 – Double Box (ЦД/ДВД) – Сенатор Мјузик Битола

Снимано во студијата: “Анастасија”, “XXL”, “City Sound”

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #VlatkoMiladinoski #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ВлаткоМиладиноски #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 04/19

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2019 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved