Sale!

Suzana Gavazova – Chereshna se od koren korneshe [Сузана Гавазова – Черешна се од корен корнеше] – Album 2014 – Double Box (CD/DVD) – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Suzana Gavazova – Chereshna se od koren korneshe [Сузана Гавазова – Черешна се од корен корнеше] – Album 2014 – Double Box (CD/DVD)

Снимено во XL Студио
Аранжмани и продукција – Дејан Момироски
Инструменталисти:
Џамбо Агушев – труба
Енис Папазов – кларинет
Гоце Димовски – кавал и зурли
Златко Миладиноски – тамбури
Зоран Костадинов – гитара
Влатко Крстев – виолина

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #СузанаГавазова #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #СузанаГавазова #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 21/14

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2014 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

https://www.youtube.com/watch?v=Glir3CzqoPU

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved