Sale!

Viktor Apostolovski – Vo moite sni – Audio Album 2015 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Viktor Apostolovski – Vo moite sni – Audio Album 2015 – Senator Music Bitola

Виктор Апостоловски – Во моите сни – Аудио Албум 2015 – Сенатор Мјузик Битола

Гости:

Јана Бурческа – Вокал,

Владко Симоновски – Гитара,

Јовче Тодоровски – Саксофон

Музика и аранжман – Виктор Апостоловски (1,3,4,5,6,7,8,10,11,12) ; Валентино Скендеровски (5,8) ; Зоран Алексиќ (2)

Текст: Виктор Апостоловски (1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12) ; Рената Кралевска (2) ; Ратко Крапчев (8) ; Мирослав Драганов (10)

фото: Стефан Соколовски

дизајн: Симона Негриевска

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #ViktorApostolovski #MakedonskaMuzika #MakedonskaZabavnaMuzika #ВикторАпостоловски #МакедонскаМузика #МакедонскаЗабавнаМузика

З.А.М.П.

Македонија

CD 02/15

© ℗ 2015 Senator Music Bitola All rights reserved

 

Description

https://www.youtube.com/watch?v=eenk2d-hJ6k

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://youtu.be/rRahp-wO-s4