Sale!

Pepi Baftirovski – Makedonski Narodni Pesni – Audio Album 2001 – Senator Music Bitola

300.00ден

Пепи Бафтировски – Македонски Народни Песни – Албум 2001 – Сенатор Мјузик Битола

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Пепи Бафтировски Дискографија:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGhQ_Dik_CO5ixUw6lF_7dEf8sw6DqSRV

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia – https://goo.gl/Yt9963

Порачај оргинално CD на:
http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #PepiBaftirovski #MakedonskaMuzika #Сенатор #МакедонскаМузика #ПепиБафтировски #Македонија #Macedonia

Z.A.M.P. Makedonija

© ℗ 2001 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Следете не’ на / Follow us on: – YouTube ▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1 – Facebook ▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola – Instagram ▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola/ Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права. #SenatorMusic # #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika # #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија CD З.А.М.П. Македонија © ℗ Senator Music Bitola All rights reserved