Sale!

Leshochki – Folk Festival – Audio Album 2013 – 2 CD’s – Senator Music Bitola

300.00ден

Leshochki – Folk Festival – Audio Album 2013 – 2 CD’s – Senator Music Bitola

Лешочки – Фолк Фестивал – Аудио Албум 2013 – 2 ЦД’а – Сенатор Мјузик Битола

ЛЕШОЧКИ ФОЛК ФЕСТ 2013

Директори на фестивалот: Сузана Спасовска и Борче Брзанов

МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #Leshochki #LeshochkiFolkFest #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Лешочки #ЛешочкиФолкФест #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија #FolkFest #ФолкФест

CD 31/13

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2013 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

https://www.youtube.com/watch?v=iM8NtHBymG4

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo