Sale!

Grupa FONTANA – Edna poinakva vecher – Koncert 11′ – DVD Album 2013 – Senator Music Bitola

300.00ден

Grupa FONTANA – Edna poinakva vecher – Koncert 11′ – DVD Album 2013 – Senator Music Bitola

Група ФОНТАНА – Една поинаква вечер – Концерт 11′ – ДВД Албум 2013 – Сенатор Мјузик Битола

Гости:
Каролина Гочева, Наум Петрески, Виолета Томовска

Центар за култура – Битола

Ноември 2011

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #GrupaFONTANA #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ГрупаФОНТАНА #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

DVD 04/13

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2013 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved