Selected:

Goce Petreski Bananata - So Pticite i Kuchinjata - Audio Album 2010 - Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Sale!

Goce Petreski Bananata – So Pticite i Kuchinjata – Audio Album 2010 – Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Гоце Петрески Бананата “Со птиците и кучињата” Аудио Албум 2010

Специјални гости: Анета Мицевска – Молика, Благица Павловска

Голема благодарност до: И. Ампески С. Стојчевски П. Паризоски Г. Димовски – Синтезис и сите пријатели и колеги што помогнаа во реализацијата на овој проект

Contact Goce Petreski: +61 403 111 057 +389 70 781 034

gocepetreski@yahoo.com.au

www.senator.com.mk

© ℗ 2010 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Goce Petreski Bananata – So Pticite i Kuchinjata – Audio Album 2010 – Senator Music Bitola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart