Sale!

Gjoko Jovikj – Stara cheshma vo planina – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Gjoko Jovikj – Stara cheshma vo planina – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

Ѓоко Јовиќ – Стара чешма во планина – Аудио Албум – Сенатор Мјузик Битола

#SenatorMusic #GjokoJovikj #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Сенатор #ЃокоЈовиќ #МакедонскаМузика #Македонска #Музика

CD 01/17

З.А.М.П.

Македонија

© ℗ 2017 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved