Sale!

FILIGRANI – Folk Festival – Audio Album 2002 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

FILIGRANI – Folk Festival – Audio Album 2002 – Senator Music Bitola

International Folk Festival – FILIGRANI 2002

ФИЛИГРАНИ – Фолк Фестивал – Аудио Албум 2002 – Сенатор Мјузик Битола

Интернационален Фолк Фестивал – ФИЛИГРАНИ 2002

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #FILIGRANI #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ФИЛИГРАНИ #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија #FolkFest #ФолкФест

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2002 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved