Sale!

BOLERO band – Rodena za ljubov – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

BOLERO band – Rodena za ljubov – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

БОЛЕРО бенд – Родена за љубов – Аудио Албум 2003 – Сенатор Мјузик Битола

БОЛЕРO:

Серафим Костов – вок.клавијатури

Александар Атанасов – хармоника

Никола Георгиев – вок.ударн.инстру..

Горан Енџеков – бас гитара

Снимано во студио XL – Прилеп, тон мајстор и муз.продуцент Дејан Момироски

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #BoleroBand #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #БолероБенд #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2003 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://www.youtube.com/watch?v=mz0FFswEhpg

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo