Sale!

BOEMI – 10 godini jubilej – Live Concert – Audio Album 2000 – Senator Music Bitola

300.00ден

BOEMI – 10 godini jubilej – Live Concert – Audio Album 2000 – Senator Music Bitola

БОЕМИ – Концерт – 10 години јубилеј – Аудио Албум 2000 – Сенатор Мјузик Битола

Концерт на група БОЕМИ – Битола

по повод 10 годишниот јубилеј одржан во Домот за Култура во Битола. На овој концерт присуствуваа многубројни пејачи од македонската естрада, меѓу кои: Зуица Лазова, Наум Петрески, Дарио, Владо Јаневски, Виолета Томовска, Нино Величковски, Росана, специјалниот гостин виртуозот на виолина – Зоран Џорлев и незаменливиот музичар и бас гитарист – Љупчо Трајковски ФИС

special guests:

Zuica Lazova, Naum Petreski, Dario, Vlado Janevski, Violeta Tomovska, Nino Velichkovski, Rosana, Zoran Dzhorlev, Ljupcho Trajkovski FIS

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #BOEMI #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #БОЕМИ #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2000 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , , , , , , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved