Sale!

Blagojche Stojanovski TUSHE – Audio Album 2010 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Blagojche Stojanovski TUSHE – Audio Album 2010 – Senator Music Bitola

Благојче Стојановски ТУШЕ – Аудио Албум 2010 – Сенатор Мјузик Битола

Саксофон и кларинет: Ферус (1,2,4,5)

Снимено во студио: ВЕ-МИ

Contact info: TUShE +61 424 373 967 Australia +389 70 212 618 Macedonia

tuse_B@yahoo.com

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #TUShE #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ТУШЕ #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 12/10

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2010 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://youtu.be/osuVML0gDQY

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo