Sale!

Blagica Pavlovska – SHOW – DVD Album 2007 – Senator Music Bitola

300.00ден

Blagica Pavlovska – SHOW – DVD Album 2007 – Senator Music Bitola

Благица Павловска – ШОУ – ДВД Албум 2007 – Сенатор Мјузик Битола

гости: Ранко Рангелов, Гоце Костоски – Пејак, Стефче Стојковски

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #BlagicaPavlovska #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #БлагицаПавловска #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

DVD 03/08

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2007 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved