Sale!

Ansambl Stefche Stojkovski – 10 godini zaedno so vas – DVD Album 2008 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Ansambl Stefche Stojkovski – 10 godini zaedno so vas – Audio Album 2008 – Senator Music Bitola

Ensemble Stefće Stojkovski – 10 years with the Ensemble of folk instruments and songs – Audio Album 2008 – Senator Music

Ансамбл Стефче Стојковски – 10 години заедно со вас – Аудио Албум 2008 – Сенатор Мјузик Битола

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #StefcheStojkovski #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #СтефчеСтојковски #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 05/08

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2008 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved