Sale!

Mitko Bezhanoski – Stefanova Devetka – Audio Album 2012 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Митко Бежаноски “Стефанова Деветка” Албум

Орце Лазаров – бас гитара

Тони Врето – ритам гитара

Зоран Ристевски Озо – ударни инструменти

Златко Јолакоски – тапан

Игор Бежаноски – виолина

Продуцент: Дејан Момироски, студио XL – Скопје

Посебна благодарност до Златко Миладиноски (хармоника, музика и аранжман) за неговата посветеност и поддршка на овој проект.

© ℗ 2012 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://www.youtube.com/watch?v=S1CchF-dSgw&list=PLGhQ_Dik_CO5XJpdhcy7PR6y0P1vYeHTd&index=5&t=0sСледете не’ на / Follow us on:
– YouTube
▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1
– Facebook
▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola
– Instagram
▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola/
Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.
#SenatorMusic # #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika # #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија
CD
З.А.М.П. Македонија
© ℗ Senator Music Bitola All rights reservedhttps://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo