Sale!

Jovica Micevski Bambus – Skopje vo son CD1 – Bozhja Zapoved CD2 – Double Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Jovica Micevski Bambus – Skopje vo son CD1 ; Bozhja Zapoved CD2 – Double Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

Јовица Мицевски Бамбус – Скопје во сон ЦД1 ; Божја заповед ЦД2 – Дупли Аудио Албум – Сенатор Мјузик Битола

Музички соработници: Хармоника: Д.Божиновски, М.Зафков

Гитара: С.Усеин-Цуле, А.Стаменковски, Г.Милошковски

Виолини: И.Филиповски, М.Кушевски, В.Крстев

Кларинет: Б.Трајковски

Труба: Д.Кантуровски

Пратечки вокал: Е.Гиевска

Вокал: А.Петреска

Специјален соработник: Д.Илиевски

Снимано и микс: Дејан Момироски XL Студио

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #JovicaMicevskiBambus #MakedonskaMuzika #SkopjeVoSon #BozhjaZapoved #ЈовицаМицевскиБамбус #МакедонскаМузика #СкопјеВоСон #БожјаЗаповед

CD15/17

З.А.М.П.

Македонија

© ℗ 2017 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved