Sale!

Goce Petreski BANANATA – So pticite i kuchinjata – Audio Album 2010 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Goce Petreski BANANATA – So pticite i kuchinjata – Audio Album 2010 – Senator Music Bitola

Гоце Петрески БАНАНАТА – Со птиците и кучињата – Аудио Албум 2010 – Сенатор Мјузик Битола

Специјални гости: Анета Мицевска – Молика, Благица Павловска

Голема благодарност до: И. Ампески С. Стојчевски П. Паризоски Г. Димовски – Синтезис и сите пријатели и колеги што помогнаа во реализацијата на овој проект

Contact Goce Petreski: +61 403 111 057 +389 70 781 034

gocepetreski@yahoo.com.au

#SenatorMusic #GocePetreski #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ГоцеПетрески #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2010 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

https://www.youtube.com/watch?v=vvOMPdfxgTE&list=PLGhQ_Dik_CO7E9ikaYoaPuQd1QjAw5pKh&index=14

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo