Sale!

Dragan Vuchikj – Kje te kjaram kje te zbaram – Audio Album – Senator Music Bitola

300.00ден

Dragan Vuchikj – Kje te kjaram kje te zbaram – Audio Album – Senator Music Bitola

Драган Вучиќ – Ќе те ќарам ќе те збарам – Аудио Албум – Сенатор Мјузик Битола

Снимено во тонско студио: ФМ Скопје,

Тон Мајстор: Дејан Милошевски

Текстови: Ѓоко Тасевски Коска

Програмирање: Дамир Имери

Хармоника: Горан Алачки

Ударни инструменти: Мартин Вучиќ

Придружба дувачки орк. БЛЕЗЕРИ

Фото Студио: ЈАСМИНА – Скопје

Продуцент: Д. Вучиќ

Продукција: ВУЧИЌ КОМПАНИ

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #DraganVuchikj #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ДраганВучиќ #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved