Sale!

Darko Stojanoski – Otvori porti nevesto – Audio Album 2016 – Senator Music Bitola

300.00ден

Darko Stojanoski – Otvori porti nevesto – Audio Album 2016 – Senator Music Bitola

Дарко Стојаноски – Отвори порти невесто – Аудио Албум 2016 – Сенатор Мјузик Битола

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #DarkoStojanoski #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ДаркоСтојаноски #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 10/16

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2016 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://www.youtube.com/watch?v=7z03EV2A3G0

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo