Sale!

Damjan Stojanoski – Mojot Narod – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

300.00ден

Дамјан Стојаноски – Мојот Народ – Аудио Албум 2017 – Сенатор Мјузик Битола

Албум: Мојот Народ

Фото: Владо Ѓорѓиев

Благодарност до Влатко Миладиноски

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Порачај оргинално CD на:
http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

CD23/17

© ℗ 2017 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Следете не’ на / Follow us on: – YouTube ▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1 – Facebook ▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola – Instagram ▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola/ Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права. #SenatorMusic # #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika # #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија CD З.А.М.П. Македонија © ℗ Senator Music Bitola All rights reserved