Sale!

Aleksandar Arabadzhiev – Zvukot na tatkovinata – Audio Album 2016 – Senator Music Bitola

300.00ден

Aleksandar Arabadzhiev – Zvukot na tatkovinata – Audio Album 2016 – Senator Music Bitola

Александар Арабаџиев – Звукот на татковината – Аудио Албум 2016 – Сенатор Мјузик Битола

Аудио рекординг – Studio Titus, Kiklop, TT Production

Mixing Mastering – TT Production

Аражман – Александар Арабаџиев – Гајда, Тамбура, Кавал, Бас, Дудук, Тапан, Деф

Вокали – Зофија Ториел, Симона Џонова Танушевска, Томе (Токи) Каракепелиев, Александар Арабаџиев

Издавањето на цдто е помогнато од Рудник Бучим, Општина Радовиш и центар за култура ,,Ацо Караманов”

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #AleksandarArabadzhiev #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #АлександарАрабаџиев #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

CD 02/16

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2016 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved