Sale!

VALANDOVO – Folk Festival – Audio Album 2019 – Senator Music Bitola

300.00ден

VALANDOVO – Folk Festival – Audio Album 2019 – Senator Music Bitola

ВАЛАНДОВО – Фолк Фестивал – Аудио Албум 2019 – Сенатор Мјузик Битола

 • 1.Благоја Грујовски – Добредојде таго

м и т.Г.Копров, арр.В.Дојчиновски

 • 2.Ивана Наумова – Не ти верувам

м и арр.Т.Трајчевски, т.З.Зафировска

 • 3.Јовица Мицевски – Моја Мирјана

м.М.Барбаровски, арр.Ж.Глишиќ, т.Г.Барбаровски

 • 4.Бобан Цаневски – Имав јас се

м и арр.Д.Илиевски, т.Б.Нечовски

 • 5.Елена Андоновска – Седма зима

м.М.Вучиќ, т.А.Даева, арр.Д.Илиевски

 • 6.Стојне Николова – Едно засекогаш

м и т.К.Габроски, арр.Д.Имери

 • 7.Драган Мијалковски – Илина 

м,т,арр.Љ.Трајковски-Фис

 • 8.Горан Тодоровски – Бараш крадец

м.Г.Тодоровски, т.О.Неделковски, арр.С.Ливрински-Лаврод

 • 9.Сандра Милковска – Не си ми суден

м и арр.Т.Завков, т.Е.Георгиева

 • 10.Група Академци – Љубовта е магија

м и арр.С.Ливрински-Лаврод, т.З.Зафировска

 • 11.Миленце Атанасов – Пеј Соња

м и арр.М.Завков, т.О.Неделковски

 • 12.Ивана Стојановска – Земи или остави

м,т,арр.Љ.Павловски

 • 13.Христијан Димитриевски – Пишано и неизбришано

м.Ф.Пешевски, т.И.Поповска, арр.Б.Перуновски

 • 14.Мими Јовановска – Да се разбираме

м и арр.М.Завков, т.И.Поповска

 • 15.Ивана Серафимовска – Фотографија заборавена

м.О.Лазаров, т.Б.Нечовски, арр.Д.Илиевски

 • 16.Зуица Лазова – Студ и бес во срце носам

м и арр.Т.Завков, т.Т.Которчевиќ

 • 17.Душко Георгиевски – Туѓа а моја си

м.Ј.Јованов, т.Е.Мекиќ, арр.Н.Автовски

 • 18.Јуле Николовска – Тука сум јас

м.Ј.Јованов, т.Е.Мекиќ, арр.Н.Автовски

 • 19.Далибор Ѓошиќ – Дано лична Дано

м и арр.Љ.Соколовски, т.О.Зафировски

 • 20.Распеани Валандовчани – Љубов преку граница

м.Л.Манчев, т.Ѓ.Калајџиев, арр.Љ.Трајковски-Фис

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #VALANDOVO #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #ВАЛАНДОВО #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија #FolkFest #ФолкФест

CD 09/19

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2019 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Description

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved