Sale!

Suzana Spasovska – 30 Godini Muzika Scena – Jubileen Koncert – DVD 2016 – Senator Music Bitola

300.00ден

Suzana Spasovska – 30 Godini Muzika Scena – Jubileen Koncert – DVD 2016 – Senator Music Bitola

Сузана Спасовска – 30 Години Музика Сцена – Јубилеен Концерт – ДВД 2016 – Сенатор Мјузик Битола

Гости на концертот: Зоран Џорлев, Сашо Ливрински, Милан Завков, Тодор Трајчевски, Гоце Џуклески, Мишко Талески, Пеачки хор на Национален ансамбал ,,Танец”, Бајса Арифовска, Група Академци, Филип и Раде Нуневски и Камерен Оркестар

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

DVD 14/16

#SenatorMusic #SuzanaSpasovska #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Сенатор #СузанаСпасовска #МакедонскаМузика #Македонска #Музика

© ℗ 2016 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved