Sale!

Slave Veljanovski – Sikter [Славе Велјановски – Сиктер] – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

300.00ден

Slave Veljanovski – Sikter [Славе Велјановски – Сиктер] – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

Снимено во студиото MIX – Битола,
Продуцент: Миодраг Нечак-Микс
Сите инструменти ги свири Николче Мицевски
Тарабука – Игор Илијевски,
Гитара – Тони Цветановски,
Клавијатури – Благојче Стојановски,
Гости: Александар и Ангела Велјановски

Издава, произведува и дистрибуира
Сенатор MUSIC – Bitola, Macedonia

Директор: Весна Ангелоска

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #SlaveVeljanovski #СлавеВелјановски #2003 #МакедонскиПесни #MakedonskiPesni #MacedonianSongs #Pesni #Песни #Songs #HITS #HITOVI #ХИТОВИ #Makedonija #Македонија #MK #MKD #МК #МКД #Makedonski #MakedonskaMuzika #MacedonianMusic #МакедонскаМузика #Makedonska #Macedonian #Македонска #Makedonsko #Македонско #Music #Muzika #Музика #Macedonia #Compilation #Најдоброто #Best #BestSongs #Сенатор #Битола #Bitola #НајголемиФолкХитови #NajgolemiFolkHitovi #FolkHits #FolkHitovi #FolkMusic #Folk #Фолк #ФолкМузика #Senator #Сенатор #сенаторMUSIC

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2003 Senator Music Bitola All rights reserved