Sale!

Najdobroto od Shenol [Најдоброто од Шенол] – Audio Album 2022 – Senator Music Bitola

300.00ден

Najdobroto od Shenol [Најдоброто од Шенол] – Audio Album 2022

Музика за сите генерации

Песните се снимени во периодот 1992-2022 година во студијата на Миодраг Неќак Микс и Сашо Паркет. Голема благодарност до сите кои дадоа придонес во изработката на музичкиот материјал, посебно до Јованка Ристевска, Драган Романски, Никола Китановски, Дани Даниела, Бранко Паљач, Зоран Скроч, Каролина Гочева, Пеце Огненов, Софија Кочевска, Томче Јанкуловски, Димитар Спасевски, Дадо, Ѓохан Љумановски, сите електронски и печатени медиуми во Македонија, Општина Битола, “БТ Топ продукција”, СенаторMUSIC и сите кои на некој начин ме подржуваа во изминативе 30 години. Песните “Добро утро, убав ден” и “Ние имаме име, Македонија” се снимени и објавени во рамките на ДУО “Аманет” – Битола.

Издава, произведува и дистрибуира
Сенатор MUSIC – Bitola, Macedonia

Директор: Весна Ангелоска

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
YouTube
Facebook
Tik Tok
Instagram

Contact Info
Email: senatormusicbitola@gmail.com

#SenatorMusic #Shenol #Шенол #2022 #МакедонскиПесни #MacedonianSongs #HITOVI #ХИТОВИ #HITS #Makedonski #МакедонскаМузика #MakedonskaMuzika #Makedonska #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Сенатор #Македонска #MakedonskaZabavnaMuzika #Битола #Bitola #Macedonia #Makedonija #Македонија #MK #MKD #МК #МКД #Senator #Сенатор #MakedonskiPesni #PopMusic #Pop #PopSongs #Songs #Pesni #Песни #Music #Muzika #Музика #Compilation #Најдоброто #Best #BestPopHits #PopHits #HIT #ХИТОВИ #BestSongs #Zabavna #Забавна #Makedonsko #Македонско #СенаторМUSIC

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

CD05/22

З.А.М.П. Македонија

© ℗ 2022 Senator Music Bitola All rights reserved