Sale!

Mile Kuzmanovski – 30 godini muzika so Mile [Миле Кузмановски – 30 години музика со Миле] – Audio Album 2021 – Senator Music Bitola

300.00ден

Mile Kuzmanovski – 30 godini muzika so Mile [Миле Кузмановски – 30 години музика со Миле] – Audio Album 2021

Издава, произведува и дистрибуира
Сенатор MUSIC – Bitola, Macedonia

Директор: Весна Ангелоска

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
YouTube
Facebook
Tik Tok
Instagram

Contact Info
Email: senatormusicbitola@gmail.com

#SenatorMusic #MileKuzmanovski #MakedonskaMuzika #МакедонскиПесни #MacedonianSongs #HITOVI #ХИТОВИ #Makedonski #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Macedonia #Macedonian #NeKaniMe #Makedonija #Македонија #MK #MKD #МК #МКД #Senator #MakedonskiPesni #FolkMusic #HITS #Makedonija #Macedonia #Македонија #Pesni #Песни #Music #Muzika #Музика #Songs #Compilation #Најдоброто #Best #BestSongs #Narodna #Народна #FolkMusic #Folk #Фолк #Bitola #Битола #НајголемиФолкХитови #NajgolemiFolkHitovi #Makedonsko #Македонско #Mile #Kuzmanovski #МилеКузмановски #Миле #Кузмановски #30godini #30years #30години #сенаторMUSIC

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

CD 01/21

З.А.М.П. Македонија

© ℗ 2021 Senator Music Bitola All rights reserved