Sale!

Mice Dimitrov [Мице Димитров] – Audio Album 1998 – Senator Music Bitola

300.00ден

Mice Dimitrov [Мице Димитров] – Audio Album 1998

Инструменталисти:
Илчо Јовановски – хармоника,
Ферус Мустафов – кларинет,
Зоран Крагуевски – кларинет,
Никола Аврамовски – виолина,
Мемет Ферими – гитара
Никола Митровиќ – бас гитара

Издава, произведува и дистрибуира
Сенатор MUSIC – Bitola, Macedonia

Директор: Весна Ангелоска

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
YouTube
Facebook
Tik Tok
Instagram

Contact Info
Email: senatormusicbitola@gmail.com

#senatormusic #micedimitrov #мицедимитров #1998 #македонскипесни #macedoniansongs #hitovi #хитови #makedonski #makedonskamuzika #makedonska #muzika #macedonian #macedonianmusic #senator #music #македонскамузика #македонска #музика #macedonia #makedonija #македонија #mk #mkd #мк #мкд #makedonskipesni #folkmusic #hits #pesni #песни #songs #compilation #најдоброто #best #bestsongs #narodna #народна #makedonsko #македонско #сенатор #bitola #битола #folk #фолк #фолкмузика #starogradska #starogradskamuzika #starogradskipesni #староградска #староградскамузика #староградскипесни #сенаторmusic

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

З.А.М.П. Македонија

© ℗ 1998 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,