Sale!

Makedonski Narodni Pesni – Vo Zhivo so Ogneni Momchinja – Audio Album 2001 – Senator Music Bitola

300.00ден

Македонски Народни Песни – Во Живо со Огнени Момчиња – Албум 2001 – Сенатор Мјузик Битола

Гостин на ЦД – Гитара – Елдин Усеиновски
Материјалот е снимен во ресторан Хиподром 2001
Тон Мајстор – Горан Стоилков

www.senator.com.mk

© ℗ 2001 Senator Music Bitola All rights reserved

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved