Selected:

Leshochki Folk Fest - Audio Album 2017 - Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Sale!

Leshochki Folk Fest – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Leshochki Folk Fest – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

Лешочки Фолк Фест 2017 – Аудио Албум 2017 – Сенатор Мјузик Битола

ЛЕШОЧКИ ФОЛК ФЕСТ 2017

Директори на фестивалот:
Сузана Спасовска и Борче Брзанов

Фотографии: Анте Јосифовски

Идејно решение и реализација: Дејан Величковиќ

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Порачај оргинално CD на:
http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

CD 20/17

© ℗ 2017 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leshochki Folk Fest – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart