Selected:

Kiril Mitoski - Samo ljubov da ne vodi - Audio Album 2017 - Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Sale!

Kiril Mitoski – Samo ljubov da ne vodi – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Кирил Митоски – Само љубов да не води –

Албум: Само љубов да нè води – Аудио 2017 – Сенатор Мјузик Битола

1,3,4,5 Снимени во студио “XL”

Продуцент: Дејан Момировски 6,10

Снимени во студио “City Sound”

Продуцент: Љупчо Соколовски 7,8,9

Снимени во студио “Анастасија”

Продуцент: Љупчо Соколовски 2

Снимена во студио “M2 – MPTB”

Фотографија: Илија Жоговски

Дизајн: Предраг Негриевски ⚜ SIGNORI

Благодарност до моето семејство и пријателите за безрезервната поддршка, благодарност до музичарите и авторите кои вложија многу труд и време во сето ова.

Издава, произведува и дистрибуира Senator Music – Bitola – Macedonia

© ℗ 2017 Senator Music Bitola All rights reserved CD 09/17

Description

Следете не’ на / Follow us on: – YouTube ▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1 – Facebook ▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola – Instagram ▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola/ Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права. #SenatorMusic # #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika # #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија CD З.А.М.П. Македонија © ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kiril Mitoski – Samo ljubov da ne vodi – Audio Album 2017 – Senator Music Bitola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart