Sale!

Grujevski Dejan GRUJO – Ora i Chocheci – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

Original price was: 500.00ден.Current price is: 300.00ден.

Grujevski Dejan GRUJO – Ora i Chocheci – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

“Oра и Чочеци” со Дејан Грујевски ГРУЈО -Аудио Албум 2003 – Сенатор Мјузик Битола

Саксафон – Дејан Грујевски ГРУЈО (042-241-858;070-606-821)

Армоника – Милан Кацарски

Програмер и аранжер – Љупчо Соколовски

Снимано во студио “СИТИ САУНД” на Љупчо Соколовски

www.senator.com.mk

© ℗ 2003 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П. Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved