Selected:

Folk Fest VALANDOVO 2018 - Audio Album 2018 - Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Sale!

Folk Fest VALANDOVO 2018 – Audio Album 2018 – Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Албум 2018: Фолк Фест ВАЛАНДОВО 2018

-00:00
1.Далибор Ѓошиќ – За неа пеам
м и арр.Љ.Соколовски, т.Д.Матевски
-03:52
2.Ивана Серафимовски – Од луда до заљубена
м.О.Лазаров, арр.С.Ливрински, т.Б.Нечовски
-09:16
3.Игор Ангелов – Сакам да знам
м и арр.Т.Трајчевски, т.Р.Митровиќ
-13:23
4.Емилија Иванова и Љупчо Георгиев – Пријатели
м.М.Барбаровски, арр.Ж.Глишиќ, т.Г.Барбаровски
-18:27
5.Милован Секуловски – Дај боже дај
м.В.Димитров, арр.Д.Имери, т.В.Пујовски
-22:27
6.Благица Калева и група Модус – Горда мајка
м.Г.Тодоровски, арр.Д.Миленковски, т.И.Беличев
-27:45
7.Кате и Нели Ти Реков – Не му ја мисли
м и арр.Т.Завков, т.Е.Георгиева
-31:45
8.Молика Уан – Во твоја риза
м.Ц.Петров, арр.Х.Еминовиќ, т.О.Неделковски
-35:50
9.Благоја Грујовски – За нас
м.Г.Копров, арр.Љ.Павловски, т.О.Неделковски
-39:39
10.Влатко Миладиноски – Се вратив сине
м и арр.З.Миладиноски, т.Д.Матевски
-44:01
11.Јовица Мицевски – Ќе дојде време
м.В.Димитров, арр.Т.Трајчевски, т.Г.Барбаровски
-48:09
12.Кирил Митоски – Таа, јас и љубовта
м и арр.М.Вучиќ, т.Анита Даева
-52:25
13.Филип Божиновски – Умирам по тебе
м.Ј.Јованов, арр.Н.Автовски, т.Е.Мекиќ
-55:45
14.Мерима Његомир – Стари мој
м и т.Ц.Сјеклоќа, арр.Ж.Глишиќ
-01:00:02
15.Дамјан Стојаноски – Туѓи сватови
м.М.Барбаровски, арр.Ж.Глишиќ, т.О.Зафировски
-01:04:29
16.Кате и група Соната – Прости ми
м и арр.М.Завков, т.Б.Нечовски
-01:08:43
17.Мишко Крстевски – Кога слушам песна наша
м,т,арр.Љупчо Трајковски Фис
-01:12:27
18.Тихи Ампов – Ех, што сум среќен
м.П.Ризов, арр.Д.Илиевски, т.К.Гугуљанова
-01:16:24
19.Сања Гроздановска Сани – Гревови
м.Б.Димитров, арр.Љ.Павловски, т.О.Зафировски

придружува Фестивалски народен оркестар под раководство на Дарко Илиевски
снимено во студио City Sound, тон мајстор – Љупчо Соколовски,
ремикс – студио Анастасија – Љупчо Павловски

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Порачај оргинално CD на:
http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

CD05/18

© ℗ 2018 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Следете не’ на / Follow us on: – YouTube ▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1 – Facebook ▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola – Instagram ▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola/ Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права. #SenatorMusic # #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika # #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија CD З.А.М.П. Македонија © ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Folk Fest VALANDOVO 2018 – Audio Album 2018 – Senator Music Bitola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart